Functionaliteit van de DJI Mavic Pro drone

Functionaliteit van de DJI Mavic Pro drone

Controller

Op kortere afstanden, kan de drone uiteraard worden bediend vanaf een smartphone. Het is de snelste manier om de drone te lanceren; die kan namelijk het luchtruim in minder dan een minuut. De vlucht functies kunnen worden bestuurd op een intuïtieve manier door de toegewijde app DJI GO: bijvoorbeeld de TapFly functie, om de drone direct op het doelpunt te richten op het beeldscherm van je mobiel. Lanceringen kunnen onmiddelijk worden geladen in live streaming op 1080p op Facebook, Periscoop of YouTube, zodat iedereen meteen adembenemende livestreams kan creëren.

De DJI GO app is compatibel met vrijwel alle nieuwere smartphones en tablets met iOS of Android. Het is juist vanaf het beeldscherm van de mobiele telefoon dat functies zoals TapFly touchscreen, gesture control en het nemen van foto’s onmiddellijk hun potentieel onthullen ook voor een publiek van nieuwe vliegeniers.

Acquistare

Om de meeslepende ervaring met uw drone compleet te maken is er tot slot de Full HD FPV DJI Goggles kijker, waarmee u door middel van OcuSync systeem de drone video-feeds direct door kunt geven. Tevens kunt u met de kijker de oriëntatie van de camera controleren, gewoon met hoofdbewegingen van diegene die de kijker draagt: het geeft het effect aan boord te zijn van een vliegtuig!

Om de vliegervaring met een vriend te delen, kunt u tegelijkertijd een tweede Parian DJI Goggles aansluiten.

Op onze site vindt u hoe u de DJI Mavic Pro in Nederland kunt kopen.

DJI Goggles