Hoe kunt u de DJI Mavic Pro in Nederland kopen?

Hoe kunt u de DJI Mavic Pro in Nederland kopen?

In Nederland en Europa, wordt de DJI Mavic Pro verkocht op de DJJ online winkel à 1199 euro, inclusief controller. Het product, die vooraf te bestellen is, is al beschikbaar vanaf 15 oktober 2016.

Met nog maar 300 euro extra, kunt u een pakket aanschaffen dat, in aanvulling op de drone zelf, bevat ook twee batterijen van extra intelligent vlucht (de bedrijfstijd tijdens de vlucht is 27 minuten), extra propellers, laadstation, adapter en tas.

Daarnaast biedt de officiële website ook een optioneel programma voor garantie en onderhoud, DJI Care Refresh, die – tegen de prijs van 119 euro voor 12 maanden en bij normaal gebruik – accidentele schade aan de Mavic Pro vliegtuig, aan de cardanische ophanging of de camera kan dekken.

DJI Mavic Pro PackVoor de details van deze dienst, die ook extra opties bevat waaronder de mogelijke vervanging van het product, kunt u rechtstreeks naar de DJI winkel.

Tussen half oktober en begin november, zal de Mavic Pro beschikbaar zijn op andere handelsplatformen, zoals Apple Store, e-Bay, Ollo en Amazon.

Kopen